IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 футболни първенства извън Европа, които може да следите през лятото

Някои мачове може наистина да ни накарат да не спим през нощта

11:30 | 05.06.21 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: unsplash</em></p>

Снимка: unsplash

Клубният футбол  наистина върви към своя край за стария континент. Не е трудно да открием, че винаги с приключването на едно първенство, започва някое друго, много често още по-вълнуващо. И докато в Европа ще открием, че финландци, норвежци и шведи започват своето, но нека видим и онези, които може да накарат мнозина да будуват вечер. 

Букмейкърите вече имат сериозни прогнози, а не трябва да забравяме, че аудиторията ни позволява много сериозно предизвикателства. В това отношение анализаторите вече имат оценка и за онези оператори, които ще предлагат сериозни промоции през летния сезон. Ето защо може да научите всичко за Palms Bet, като посетите спортния сайт Нострабет и освен информация, там ще откриете и прогнози и още редица други интересни стратегии. 

Насочваме погледа към Бразилия – меката на бързия и красив футбол. Първенството започва едва сега и ще открием, че отборът на Фламенго ще трябва да защитава титлата си, като тази година ще бъде преследван от Интернасионал и Атлетико Минейро. Последните два отбора се разминаха с титлата, при това на косъм. Интернасионал имаха нужда само от една точка, за да може да се гледа головата разлика и със сигурност щяха да спечелят. Що се отнася до Минейро, те имаха нуждата от 3 точки, за да се борят за титлата. Следователно, сезонът е приключил с много въпросителни и тази година ще трябва да се реши интригата. 

Макар и Китай да не се слави със сериозен футбол, особено след като открием, че часовата разлика може да затрудни малко по-обстойно гледането на играта, не трябва да забравяме и още нещо – футболните фенове искат да видят къде отидоха някои от най-големите футболни звезди. Китай инвестира доста в създаването на футболно първенство и привличането на световната аудитория. 

В един момент дори Валери Божинов беше поканен да играе и изкара няколко месеца на другия край на света, но не беше единствен – някои класни футболисти като Оскар дос Сантос Ембоаба Жуниор успя не само да направи кариера, но и се смята за един от най-добре заплатените  футболисти – седмичната му заплата е близо половин милион евро, което скоро ще го направи и един от най-богатите такива. 

Макар и по-често да разбираме за развитието на Япония във футбола само от Световното първенство, не трябва да забравяме, че тук също присъстват много талантливи футболисти, които могат да се похвалят с класа. Някога сър Алекс Фъргюсън не пропускаше възможност да огледа и азиатския пазар, за да закупи някой талант и не беше единственият. Япония може да се похвали с една особена футболна  етика и борбеност, която рядко ще забележите в Европа, а това е само още една положителна новина. 

Не на последно място трябва да насочим погледа си и към Южна Корея, където също има особена футболна емоция. К лигата може да се смята за още един футболен оазис, след като открием, че за  съжаление турнири като Евро 2020 и Копа Америка ще се проведат в рамките на месец. Не се притеснявайте, дори и в Азия  футболът си остава футбол, но начинът на игра е достатъчно атрактивен, за да се лишаваме от тази емоция. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:20 | 10.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още

Коментари

Финанси виж още